Hodnocení firmy CK Mayer & Crocus, s.r.o.

*
*
*
*
*
9 hodnocení
Tomáš
7.6.2019
*
*
*
*
*

S cestovkou absolvovány již 4 zájezdy 2015: Řím,Neapol, pobytově poznávací, asi neslabší z absolvovaných zájezdů a to hlavně díky stravování což byla Česká kuchyně protože s námi cestovaly kuchařky které pak vařily. Svíčková, guláš, řízky a další klasiky. Průvodce relativně ok (při výkladu v autobuse ale uspávač hadů). Program zájezdu jsme absolvovali celý (je riziko že se nepojede na Monte Cassino či do Herculanea z důvou menšího zájmu) Počítejte s tím že den po příjezdu a den po odjezdu je náročnější díky tomu že je pauza 9h v Římě a tam je to celkem hektické aby se vše stihlo. Menší nevýhodou je platba za externího průvodce cca 10e za den, může se stát že pojede průvdce s povolením od památkářů rovnou se zájezdem, pak toto odpadá. 2016: Barcelona a Francouzká Riviera: pobytově poznávací. Zájezd naprosto bezproblémový, stravování ve Španělsku bezvadné (měli jsme připlacenou plnou penzi, ve dnech celodenních výletů jsem dostávali balíčky) ve Francii díky typu hotelů jen snídaně (za příplatek). Průvodkyně skvělá (napsala i pár super průvodců, Toulky po Provance, Bretani a krajem Loiry). Program opětovně zvládnut bezproblému až na stávku na Monserrattu díky které jsme se tam nedostali. Super na zájezdu jsou volné dny (my jsme měli 2,5 dne) na koupání. 2017: Andorra a Španělská Riviera: pobytově poznávací. Zájezd podobný předchozímu zájezdu, jen místo Francie je tam Andorra a něco navíc i ve Španělsku. V Andoře servírované večeře které byly nic moc, Španělsko opět naprosto bezproblému. Program vychytaný, průvodkyně stejná jako v minulém zájezdu a hlavně díky ní prohožení posledních 2 dnů, kdy jsme den před odjezdem původně měli trávit v Barceloně, ale nakonec jsme ho trávili v Blanes a poté v Tossa de Mar (přesun lodí), Barcelonu jsme měli o den dřívě a ještě že tak protože jsme tam nemuseli trávit 9h v kuse v tom obřím vedru co bylo (cca 15.6). Andorra je trochu náročnější na fyzičku díky tomu že je tam turistika v horách, něco nádherného tedy. 2018: Toskánsko a Cinque Terre, poznávací zájezd. Dle mého asi nejlepší z absolvovaných zájezdů. Stravování formou Švédských stolů, u večeří ovšem menší výběr a minimum ovoce/zeleniny. Program opět vychytaný, rozchody v každém městě alespoň na 1h spíše více (to platí i u ostatních zájezdů). Trochu náročnější na přejezdy mezi jednolivými městy. Asi nejméně možností se dojít vykoupat do moře. Průvodce opět super, s tím že jsme měli štěstí a měl oficiální povolení od Italský památkářů a mohl tím pádem provádět na všech památkách, kdyby něměl tak každé město(den) 10e na vstupy. Letos mne čeká velký okruh Řeckem. Tak snad bude zase vše ok.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
bjjindrovi
1.10.2018
*
*
*
*
*

Ve dnech 13.-25.9.2018 jsme se zúčastnili zájezdu - řecké ostrovy /Lefkada, Kefalonie, Zakyntos.Byli jsme velice spokojeni. Měli jsme skvělou průvodkyni p. Mgr D. Kelblovou, která nás informovala o historii i současnosti Řecka,byla kreativní ,vše zařídila ke spokojenosti klientů.Řidiči p. J. Petrovickýa p. M Molnar jeli bravůrně, zvládli s přehledem všechny nástrahy na řeckých silnicích.Pochvalu zaslouží i klienti, byli jsme dochvilní. Ještě jednou veliké díky. Jindrovi, Praha

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
houdkova9
27.8.2017
*
*
*
*
*

S cestovní kanceláří jezdím již cca 10 let. Vždy jsem absolvovala poznávací pobytový zájezd např.Sicílie, Řecko, Neapolský záliv, Okruh Skandinávií , Malorca, Skotsko, Švýcarsko. Vždy perfektní průvodci, zodpovědní a schopní řidiči a pestrý , velmi zajímavý a vyvážený program zájezdu. Mohu jen doporučit již pro vstřícný přístup pracovníků CK.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
Beňkovi
22.8.2017
*
*
*
*
*

Minulý týden jsme se zúčastnili poznávacího zájezdu "Norské fjordy". Celkově jsme byli spokojeni, byla to krásná dovolená. Měli jsme štěstí na skvělou průvodkyni Jiřinku, která nám tu dlouhou cestu autobusem zpříjemnila velmi zajímavým vyprávěním o všech místech, která jsme navštívili včetně historie i literatury. Řidiči autobusu jeli vždy bravurně a velmi zodpovědně. Program zájezdu byl různorodý a dobře koncipovaný. Jednání s CK je vstřícné a bezproblémové.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
17.7.2017
*
*
*
*
*

Nedávno jsme absolvovali poznávací zájezd do Norska, Švédska a Dánska. Moc se nám líbilo, výborná sečtělá paní průvodkyně Jiřinka. Autobus čisťounký, nový, bravurní řidiči, zájezd velmi dobře koncipovaný, za relativně krátkou dobu jsme toho viděli velmi mnoho. Ještě jednou děkujeme Fajovi

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
zjanouskova
24.8.2015
*
*
*
*
*

Nadšení bohužel nesdílím, ubytování v řetězci IBIS ve Velké Británii byl horror,nejenže společná postel, ale dokonce i společná přikrývka. Pan Majer to však za nedostatek nepovažuje! Vloni ve španělském Salou pro změnu pokoj plný mrav enců a tu a tam i šváb.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Kheková
24.8.2015
*
*
*
*
*

Za týden jedeme s touto cestovkou již šestým rokem,tentokrát na Sardínii. Moc se těšíme,protože jsme pokaždé velmi spokojeni jak s programem,tak s průvodkyní a se službami vůbec. Děkujeme :-) Kheková Marie

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Marcela
17.8.2015
*
*
*
*
*

S touto CK jsme byli letos v srpnu na poznávacím zájezdu v Rakouských Korutanech a Julských Alpách.Byli jsme moc spokojeni.Paní průvodkyně byla velmi milá,řidiči autobusu naprosto úžasní.Nic nám nechybělo a užili jsme si krásných pár dní ve společnosti příjemných spolucestujících. Marcela N.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
paloncyovamirka
7.8.2014
*
*
*
*
*

Jezdíme s touto CK téměř každý rok. Zajímají nás poznávací zájezdy s lehkou pěší turistikou a vždy jsme byli spokojeni jak s průvodci, tak i s řidiči a programem. Hodně také záleží na turistech. Pokud jsou dochvilní a pozitivně naladěni, zájezd proběhne dobře. Paloncyová M.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
Přidat hodnocení
tel:
+420 241 432 483
fax:
+420 241 432 027
e-mail:
ckmayer@ckmayer.cz
web:
www.ckmayer.cz
  • Lidická 303/35
  • Praha 5 - Smíchov
  • 150 00
  • metro Anděl, 100 m po hlavní silnici k Vltavě
  • mapa
Všechny sekce